Terkkuja Thaimaasta ja tervetuloa takaisin seuraamaan reissujuttuja!

Heippa pitkästä aikaa ja terveiset Thaimaasta!

Voi ei miten paljon ihmisiä täällä blogissa on käynyt, vaikka päivitystahti on ollut vähintäänkin hävettävän surkea! Suomessa arjen tylsyyden ja työstressin kourissa ei vaan saa aikaiseksi sepiteltyä juttuja tänne samalla tavalla kuin reissun päältä ja helposti käy niin, että blogihommat jäävät kokonaan unholaan.

Noh, selitykset sikseen, täällä ollaan taas, rinkka selässä ja maailmalla!

20190719_114914 (2)

20190801_132618 (2)

Otettiin poikaystävän kanssa heinäkuun puolessa välissä lennot Bangkokkiin. Bangkokissa vietettiin muutama päivä kaupunkiin tutustuen, synttäreitä juhlien ihanien ystävien seurassa sekä jokilaivoilla seilaillen ja yömarketteja kierrellen. Bangkokista siirryttiin sitten poikaystävän isovanhempien kämpille Pattayalle, joka on siitä asti toiminut meidän päämajana ja kotipaikkana erinäisten saariseikkailujen keskellä, joista enemmän myöhemmin.

20190719_190259 (2)

20190719_204605 (2)

Vaikka Pattayaan, lähinnä Walking Streetin läheisyyteen, liittyy itselle joitain ärsytyksen aiheita ja mielestäni eettisesti arveluttavia asioita, on täällä meidän kämpillä päin elämä muodostunut varsin ihanaksi. Olen päässyt kaikesta stressistä ja arjen suorittamisesta eroon niin, että chillauslevelit hipovat pitkästä aikaa taivaita (koneenkin sain ensimmäistä kertaa auki vasta tänään). Olen nukkunut paremmin kuin aikoihin ja syönyt uskomattoman herkullista thairuokaa niin toreilla, katukojuilla kuin hienommissa ravintoloissakin. Ihanat trooppiset hedelmät kaikessa herkullisuudessaan ovat aiheuttaneet mulle lähes yliannostuksen onnellisuudentunteessa. Rannat on katsastettu, skootterilla on huristeltu ympäriinsä liikenteen kaaosta uhmaten ja aamu-, tai noh, iltapäiväuintikäytäntö uima-altailla aloitettu. Kirjoja on luettu niin, että uusien kirjojen hankintaan liittyvä hätätila on käynnissä.

20190721_172359 (2)

Täällä Thaimaassa rentoudutaan ja leikitään kotia vielä puolisentoista viikkoa ja sitten lennetään Kambodzaan, mistä ei tiedetä etukäteen juurikaan mitään. Kaikki Kambodzavinkit otetaan siis vastaan enemmän kuin ilomielin! Ja vieläkin innokkaammin otan vinkkejä vastaan, jos joku sattuu tietämään missä täällä Pattayalla on kirjakauppoja, joissa myydään englanninkielistä kirjallisuutta.  

Kokonaisuudessaan meidän reissumme kesto on määrittelemätön ja kaikki suunnitelmat avoinna. Aloitan piakkoin Kestävän Kehityksen opinnot nettitoteutuksena ja mielenkiinnolla seurailen, miten niiden toteuttaminen onnistuu täältä maailmalta käsin ja vaikuttaako se matkamme kestoon tai muihin asioihin (kuten stressileveliin) täällä jotenkin.

Tervetuloa seuraamaan meidän matkaa maailmalla!

P.S loppukevennys: Onko joku muukin thaimaamatkailija jäänyt koukkuun 7/11 -kappojen bonusjärjestelmään eli näiden 1 bahtin arvoisten tarrojen keräilyyn? XD ihan parasta!

20190804_184709 (2)

18 comments

 1. Kirsi Liimatta · 6 elokuun, 2019

  Hei
  Ja tosi hienoa että pääsen taas seuraamaan Sinun ja Janin matkaa🤗
  Pitäkää huolta toisistanne ja nauttikaa reissusta😍

  Tykkää

 2. Mona Bergskaug · 6 elokuun, 2019

  Unelmaelämä! 🤗👏👍 Onnea opiskelupaikasta! 👏👏👏

  Tykkää

 3. Aron / Ja sitten matkaan... · 11 elokuun, 2019

  Ai jai, Kambodža on todella kiva maa. Kesälomalla oli tarkoitus jatkaa sinne Vietnamista, mutta se ei nyt tällä kertaa toteutunut. Pari kertaa olen maassa käynyt, Phnom Penhissä ja Siem Reapissa. Molemmista löytyy blogistani joitain nähtävyyksiä. Joka tapauksessa kannattaa käydä muuallakin kuin Siem Reapissa vaikka ne Angkorin temppelit maan upeinta antia ovatkin.
  Meillä on Pattayasta vain positiivisia kokemuksia. Oltiin tylsässä rantakohteessa noin tunnin ajomatkan päässä Pattayalta, jossa piipahdimme pari kertaa päiväretkellä kun omassa kohteessa satoi vettä. Keskellä päivää sesongin ulkopuolella Pattaya vaikutti uneliaalta ja ihan kivalta paikalta. Rannalla aurinkovarjoja oli tiheässä, mutta ne olivat melkein kaikki vapaina. Meille jo pelkät ostarit toivat kivaa vaihtelua oman rantakohteen hiljaisuiteen.

  Tykkää

  • Elsa · 11 elokuun, 2019

   Hei! Käynkin heti kattomassa Kambodzajutut sun blogista, kiitos vinkistä! 😊 mekin ollaan kyllä tykätty olla täällä Pattayalla nyt low seasonin aikaan ja samaa voin sanoa et noi ostarit ja leffateatterit yms tuovat kyllä kivaa vaihtelua täällä eloon 😊

   Tykkää

 4. Jenna / Citylights & Sunsets · 11 elokuun, 2019

  Kuulostaa kyllä ihan mielettömän vapauttavalta teidän tämän hetkinen elämäntilanne ja reissaaminen ilman aikarajaa! Syksy on tosiaankin tullut Suomeen, ei auta kuin hyväksyä se ja ottaa vastaan syksyn tuomat arjen velvollisuudet opiskeluineen ja töineen. Kesän loppumisen haikeus yhdistettynä siihen, että mulla ei ole nyt yhtään reissua varattuna, saa aikaan aika onton olon. Monta kivaa juttua on kuitenkin suunnittelun tasolla tulossa syksyn mittaan…
  Pattayasta tulee kieltämättä ainoastaan negatiiviset vibat, mutta täytyisi itse käydä paikan päällä muodostamassa siitä oma mielipide kokemukseen perustuen. 🙂

  Tykkää

  • Elsa · 11 elokuun, 2019

   Hei mutta onneksi on jo kivoja juttuja suunnitteilla ni on kumminkin asioita joita odottaa 😊 juu tutulta kuullostaa kyllä noi negatiiviset mielikuvat Pattayasta, itselläkin oli ennen matkaa aika paljon ennakkoluuloja paikasta 😁 onneksi kumminkaan kaikki tässä kaupungissa ei pyöri minkään seksiturismin ympärillä, kuten ennen matkaa vähän pelkäsin, vaan ainakin nyt low seasonilla jos välttää tiettyjä katuja ni on ku ois missä tahansa suuressa rantakaupungissa 😊

   Tykkää

 5. Iida in Translation · 11 elokuun, 2019

  Oi, onnea opiskelupaikasta ja hauskoja uusia seikkailuita! ☺️ oon kade tuosta Kambodžasta…

  En ole koskaan käynyt Pattayalla, just noiden sun kuvailemien ärsytysten aiheiden takia, kun en tiedä miten niihin suhtautuisin livenä 😕 onneksi on paljon muutakin Thaimaata nähtäväksi! ☺️

  Tykkää

  • Elsa · 11 elokuun, 2019

   Juu itselläkin oli kyl melkoset ennakkoluulot ennen tänne tuloa ja noh, tottahan täällä se huono puolikin näkyy ja ärsytystä aiheuttaa, mut onneks koko Pattaya ei oo semmoista et kun tietyiltä kaduilta pysyy poissa niin on melkein kuin missä tahansa suuressa rantakaupungissa olis 🤗 kiitos paljon!!😊

   Tykkää

 6. Laura Laakso · 15 elokuun, 2019

  Mun ehdoton suosikki Kambodzassa oli Kep. Se oli 2012 aika uinuva kylä ja siellä oli mieletön metsäresortti, jossa oli skeittiramppi ja luonnonvesialtaita. Mahtaakohan sitä enää olla siellä. Ihanaa matkaa!

  Tykkää

  • Elsa · 15 elokuun, 2019

   Hei pitääki googlailla! Kiitti vinkistä😍

   Tykkää

 7. Merja / Merjan matkassa · 16 elokuun, 2019

  Kuulostaa ihanan rentouttavalta! Kambodzassa en ole käynyt, joten en osaa siihen antaa vinkkejä, mutta jään seurailemaan teidän matkaa 🙂

  Tykkää

 8. Ihanaa reissua teille! Kiva jäädä seurailemaan täältä miten teidän reissu etenee. Bangkok on ehdottomasti yksi suosikkikaupungeistani maailmalla, voisin milloin vain mennä sinne uudestaan.

  Tykkää

  • Elsa · 18 elokuun, 2019

   Bangkok on kyllä huippukaupunki! Se on vaan niin iso ja monipuolinen, että vaatii varmasti aika paljon aikaa, että saa siitä kunnon kokonaiskuvan 😁

   Tykkää

 9. virpis (@taynnatieontar1) · 18 elokuun, 2019

  Aasiassa en ole ikinä vielä reissannut, mutta aina kun sieltä tunnelmia lukee jostain, niin ajattelee pakkominunkin tuonne suunnalle maailmaa joskus päästä! Oikein hyvää reissua sinne teille! 🙂

  Tykkää

  • Elsa · 19 elokuun, 2019

   Suosittelen kyllä lämpimästi! 🤗 kiitos!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s